Aangeboden door i
"Aangeboden door" is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van de Persgroep.

De journalisten van de Persgroep zijn hier niet bij betrokken.
Aangeboden door
 

40 jaar topkwaliteit & marktleider!

Multi useful components

Het ideale materiaal voor kozijn of deur kiest u zelf!

Wilt u maximaal genieten van zicht op de tuin? Dan laten grote schuifpuien in een bijbouw u het jaar rond genieten van het groen. Of droomt u van een nieuwe voordeur? Eentje die perfect bij u en uw huis past en waardoor u elke keer met plezier thuis binnenstapt. Nieuwe deuren en kozijnen geven u een andere kijk op én vanuit uw huis. 

Maar u zit waarschijnlijk met de vraag: “Welk materiaal past nu het best voor mijn nieuwe kozijnen, schuifpuien of voordeur?” Bijna alles is mogelijk, maar elk materiaal heeft zijn typische eigenschappen en voordelen. 

Degelijk en onderhoudsvriendelijk: kunststof

Kozijnen in kunststof komen in uiteenlopende stijlen en kleuren. Strak of landelijk, hout- of aluminiumlook, het kan allemaal. In de ruime kleurenwaaier vindt u ongetwijfeld een afwerking naar uw smaak. Wilt u aan de binnenkant een andere kleur dan buiten? Ook dat kan. Kunststof kan bovendien zeer goede isolatiewaarden voorleggen, is heel makkelijk te onderhouden en scoort hoog wat prijs-kwaliteit betreft.

User Guide
 Authentiek charmant 

Piet en Bianca wilden absoluut het authentieke karakter van hun Zeeuwse boerenwoning uit 1925 bewaren. De nieuwe voordeur in groen en wit, met koperkleurig beslag en glas in lood doet het prima. Bescherming tegen geluid en warmteverlies was voor hen de doorslaggevende factor bij de keuze voor kunststof.
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.
 

Duurzaam en strak: aluminium

Kozijnen, schuifpuien en deuren in aluminium zijn slank, elegant en tegelijk super stevig. Je ziet het vaak in hedendaagse woningen. Al laat het zich ook uitstekend toepassen in landelijke of iets oudere woningen. Aluminium is een duurzaam materiaal dat bovendien vorm- en kleurvast is én heel makkelijk te onderhouden. Daarnaast kan het moeiteloos grote oppervlakten overspannen. Daar komt bij dat aluminium de beste score heeft op het vlak van veiligheid.

User Guide
Strak en hedendaags 

Adri en Rita uit Goes gaven hun huis uit de jaren 90 een grondige opknapbeurt. De nieuwe kozijnen en de opvallende voordeur in donkergrijs strak aluminium zorgden voor een geslaagde facelift. De hoge vide vooraan geeft binnen een groter ruimtegevoel en geeft de gevel een compleet nieuwe uitstraling. 
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.
 

Natuurlijk warme uitstraling: hout

Wie valt voor natuurlijke charme en een warme uitstraling, houdt van hout. Hout is van nature een uitstekende vocht- en warmteregelaar die zowel thermisch als akoestisch prima isoleert. Als u Belisol kiest, kiest u altijd voor hoge kwaliteit. Door onze constante innovatie, is hout door de moderne technieken ook onderhoudsvriendelijk.

Materialen combineren

Belisol adviseur Sven: “U hoeft niet voor 1 soort materiaal te kiezen. In eenzelfde woning kunt u ook de kozijnen en deuren van verschillende materialen probleemloos combineren. Die keuze maken we samen op basis van het formaat van het kozijn, de vorm, ligging en de bouwvereisten. Dat is een van de troeven van Belisol, we hebben alles in huis om de klant optimaal te bedienen.”

User Guide
“Zoals in de boerderij van Elle en haar oom: aan de straatkant waren we verplicht houten kozijnen te plaatsen, voor de veranda was aluminium het meest geschikt en voor de overige kozijnen was kunststof het meest aangewezen. Om een perfect geheel te garanderen worden de 3 materialen, hout aluminium en kunststof in dezelfde kleur uitgevoerd.”
Video Tutorials
Including videos has never been this easy.

40 jaar topkwaliteit en marktleider

Het Belisol verhaal begon 40 jaar geleden toen de jonge advocaat Eugène Alen samen met zijn echtgenote Lieve Reekmans en vennoot Guy Lambin een eigen bedrijf oprichtten. Als eerste producent van kozijnen en deuren startten ze met showrooms waar je het afgewerkte product kon gaan bekijken. Dankzij het franchisemodel breidde het aantal showrooms zich snel uit om te komen tot het huidige netwerk van 78 showrooms in Nederland, België en Frankrijk.

De Belisol Belofte

40 jaar expertise en ervaring getuigt van gedegen vakmanschap, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid. Hierbij werkt Belisol constant aan technische vooruitgang gecombineerd met een mooie esthetiek van haar producten.  

  • Belisol levert kwalitatieve kozijnen en deuren op maat van uw woning, smaak en budget.
  • Professionele opmeting, levering en plaatsing op tijd: een vakman meet alles bij u thuis op en overloopt alle technische details van het project, inclusief nauwkeurige timings, werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Van bij de start van uw project zijn alle verrassingen uitgesloten. We houden ons strikt aan de gemaakte afspraken en timings.
  • Vakkundige montage en afwerking: kozijnen en deuren van Belisol worden enkel geïnstalleerd door vakmensen. Het zijn specialisten met oog voor detail en liefde voor hun vak. Dat is de beste garantie voor perfect uitgevoerd werk, volgens de hoogste normen. En dat merkt u niet enkel in de uitvoering: uw woning wordt ook netjes opgeleverd.
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie: Bij de oplevering volgt er altijd een strikte kwaliteitscontrole. Stellen we toch nog een probleem vast - een menselijke of technische fout - dan kan u uiteraard rekenen op een snelle oplossing, en blijven we 24u per dag beschikbaar voor al uw vragen. En omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze kozijnen en deuren én van ons vakmanschap, krijgt u er nog eens 20 jaar garantie* bovenop.
    *Info en voorwaarden in de showroom.


Heeft u zelf een bouw- of renovatieproject voor de boeg? En wilt u daarvoor kozijnen en deuren zonder zorgen? Uw Belisol-adviseur zit graag met u samen en geeft u advies op maat.

De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.