Aangeboden door De YogaSchool
Wat is dit? ?

"Aangeboden door" is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van de Persgroep. De journalisten van de Persgroep zijn hier niet bij betrokken.

Yoga voor iedereen

 


November is de maand van zorg en welzijn. In deze maand houden wij ons bezig met goede voeding, bewegen we meer en het belangrijkste: we hebben minder stress. Een gezonde leefstijl staat in de maand november centraal. Dat kan op allerlei manieren.

Rust en ontspanning

De YogaSchool merkt dit in het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen die rust willen vinden met yoga. Yoga is populair in de westerse cultuur en de vraag naar rust en ontspanning lijkt in ons drukke leven alleen maar toe te nemen. Yoga houdt het lijf soepel en is daarnaast ook een manier om rust te krijgen in het hoofd doormiddel van ademhalingsoefeningen en meditatie. 'Wij horen van leerlingen vaak dat hun arts of hun psycholoog yoga aanraadt bij klachten als stress, hyperventilatie en burn-outs. Omdat de leerlingen in de yogalessen leren hoe zij op een goede manier kunnen ademhalen en rust kunnen vinden in lichaam en geest’ zegt Marian Korstanje, eigenaresse van de YogaSchool.

Diverse yogalessen zoals Power&Flow en Adem&Ontspanning bij de nieuwe vestiging van de Yogaschool

 


Voor De YogaSchool, die haar deuren opende in 2008, is het een feestelijke tijd omdat de school dit jaar 10 jaar bestaat. Gestart vanuit de visie ‘Yoga voor iedereen’  is Marian begonnen in de vestiging in Poortugaal. Vijf jaar later kwam Spijkenisse erbij en nu biedt De YogaSchool veel mensen de mogelijkheid om een aantal uren in de week voor zichzelf te zorgen door beweging en ontspanning. Een andere reden waarom het voor de YogaSchool een bijzondere periode is, is de nieuwe vestiging aan de Stelle 28 in Hoogvliet

Opening

Zondag 4 november aanstaande om 11.00 uur is de officiële opening waarna iedereen tot 14.00 uur welkom is om de mooie studio’s te bewonderen. Het wordt een feest met gratis hapjes en drankjes en yogaworkshops. In de nieuwe vestiging van de YogaSchool in Hoogvliet gaan de lessen vanaf 5 november van start. Net als in de andere vestigingen worden ook hier heel diverse yogalessen gegeven zoals Power&Flow en Adem&Ontspanning. 

De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.