Simply AddWash

Meer dan een eeuw geleden deed de elektrische wasmachine zijn intrede en daarmee een van de hardnekkigste huishoudelijke ergernissen. Want hoe vaak overkomt het je niet dat je net de was hebt aangezet om vervolgens die verdwaalde sok te spotten of dat verloren t-shirt in de hoek? De nieuwe vinding van Samsung lost dat probleem voor eens en altijd op. Een apart deurtje gunt jou en jouw wasgoed een tweede kans: AddWash!

Ontdek in 7 stappen het gemak van de Samsung AddWash

 

Waarom je weer mooie sokken gaat kopen

Samen met de Bermudadriehoek en Stonehenge blijft het een van de grootste mysteries: waar blijven al die sokken toch? Nou ja, de eerlijkheid gebied te zeggen dat we natuurlijk zelf hoofdschuldige zijn. Sokken blijken het vaakst vergeten item bij de wasbeurt. Met de nieuwe AddWash-feature voorkom je dat jouw sokken het risico lopen om single te worden. Je kunt weer met een gerust hart unieke, kleurrijke of luxe sokken aanschaffen, want dankzij AddWash leven ze nog lang & gelukkig.

 

Wasvoorschriften: zo was je kleding altijd op de juiste manier

Zijn de icoontjes van de kledinglabels geheimtaal voor je? Daar is de app voor! Sorteer de was op kleur en textielsoort. Witte en lichtgekleurde stukken mogen bij elkaar in een wasje, want dat bespaart gedoe en energie. O ja, de op het etiket aangegeven temperatuur is de maximum waarde. Is de was niet heel erg vuil, dan mag het best een paar graden minder. Ook beter voor het milieu (en de portemonnee)

 


Vanaf nu voeg je eenvoudig kleding toe tijdens de was

Wasprogramma gestart? Dan zit de deur net zo hermetisch dicht als die van een bankkluis. Maar Samsung bedacht een ingenieuze oplossing. Dankzij een vakje in de deur kun je op elk gewenst moment nog kledingstukken (of extra wasmiddel) toevoegen. Zo wordt het spreekwoord ‘Een kind kan de was doen’ pas echt waarheid.

 

Duurzame wastips

De nieuwe generatie wasmachines van Samsung zijn uitgerust met de EcoBubble-technologie. Die creëert schuimbellen die diep in de stof doordringen en vlekken de baas kunnen – ook op lagere temperaturen. EcoBubble bespaart aparte reinigingsmiddelen en ook nog eens tijd qua voorwas en weken. Duurzaam is zo het tegenovergestelde van duur.

 

De nieuwe modellen van Samsung zijn er voor elke situatie

Naast de unieke AddWash-feature bevatten ze tal van andere innovatieve snufjes die het huishoudelijke leven makkelijker maken. Zo kun je ze ook op afstand met je smartphone bedienen en de resterende wastijd bekijken, en zorgt een uitgekiend ontwerp voor minder geluid en trillingen.