Aangeboden door i
"Aangeboden door" is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciele afdeling van de Persgroep.

De journalisten van de Persgroep zijn hier niet bij betrokken.
Aangeboden door

QLED TV: Zien is geloven 

 

Televisie, opnieuw uitgevonden

De techniek staat niet stil. Gelukkig maar, want anders zaten we nóg te kijken naar een zwart-wit tv'tje of domineerde zo'n kolossale beeldbuisbak de hele huiskamer. Maar stiekem is het ingeburgerde LCD-scherm ook niet meer van deze tijd. Want, als je eenmaal een Samsung QLED TV hebt gezien, gaan je ogen pas écht open. Een beeldsensatie met perfecte kleurweergave. En het design? Oogstrelend. 

 

Minder is meer

Het klinkt raar, maar bij een tv gaat het er ook om wat je níet ziet. Een lelijke wirwar van kabels bijvoorbeeld, of dikke randen. Het minimalistische design van de QLED TV zorgt dat niets je afleidt van het beeld. En alle apparatuur sluit je aan op de One Connect Box, die je strategisch uit het zicht plaatst. Er hoeft dan maar één dunne, transparante, kabel naar het tv-toestel. Elegant! Als je wil, heb je hem met de No Gap Wall Mount binnen een kwartier strak aan de muur hangen, praktisch zonder tussenruimte. Zet je 'm liever neer, dan kan dat ook. Met de Studio Stand wordt het toestel haast een museumobject, terwijl de Gravity Stand het scherm naar links en rechts laat zwenken. 

1 miljard méér kleuren 

QLED TV is next level-televisie. Samsung zet zogenoemde Quantum Dots in om een beeldkwaliteit te realiseren waarvan je tot voor kort alleen maar kon dromen. Deze piepkleine nanokristallen maken een loep- en vooral kleurzuiver beeld mogelijk. QLED TV's leveren als eerste ter wereld 100% kleurvolume: super subtiele kleurschakeringen, in lichte én donkere partijen. Ook de zwartweergave is ongeëvenaard, dankzij een speciale antireflecterende laag. Of je nu op een stralende zomerdag of in het pikkedonker kijkt.

 

standaard TV's

QLED TV

 

Voor de ultieme controle


Waarom tig afstandsbedieningen, als één volstaat. De One Remote Control bedient de tv én alle andere aangesloten apparatuur. Je hoeft dus nooit meer op de tast te zoeken naar de juiste remote. En ook niet naar wát je wilt kijken, want de QLED TV presenteert al je favoriete content in een overzicht. Geen gescroll of gedoe, kijken maar! De Smart Hub herkent zelf alle aangesloten beeldbronnen en brengt al het entertainment bij elkaar: van tv-zenders tot streaming services en van internet tot games. 

 

Lichtend voorbeeld

De helderheid van uitgestraald licht wordt gemeten in nits. De QLED TV's bereiken een ongelooflijke score, met een maximale helderheid van wel 2000 nits. Dat is vijf keer helderder dan een traditionele tv. En dankzij de HDR-beeldtechnologie komt de weergave exact overeen met hoe de regisseur het voor ogen had. Daarbij maakt het niet uit waar je zit: door de brede kijkhoek heeft iedereen perfect zicht.

De reactie van de kenners

Op Kieskeurig.nl zijn de volgende modellen QLED TV’s als beste beoordeeld: QE65Q7F en QE49Q7F .
En ook consumentenbond heeft die 2 modellen beoordeeld met Beste uit de Test: QE49Q7F en QE65Q7F.

In april 2017 is de Q7F zelfs ‘best reviewed’ geworden op kieskeurig.nl met een 10.Vijf trouwe leden van dé techsite van Nederland reisden destijds af naar Barcelona om als allereersten een blik te werpen op QLED TV. Het was liefde op het eerste gezicht voor deze Tweakers, met reacties als: 

“GEWELDIGE BEELDKWALITEIT”
“STRAKKE VORMGEVING”

 

The Next  Innovation in TV

Levensechte, sprankelende kleuren die van het scherm afspatten. Andere tv's verbleken er (letterlijk) bij.
Met QLED zet Samsung een volgende stap in de TV revolutie. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dot technologie is een grote sprong in beeldkwaliteit gemaakt. Daarnaast integreert QLED TV dankzij slimme oplossingen stijlvol in je woonkamer en is state of the art in smart TV. 

Advertisement